P: Kované ojnice a písty pro CA18DET

je nutný vysvětlení?! :)
Odpovědět
evo400
user
Kontaktovat uživatele:

P: Kované ojnice a písty pro CA18DET

Příspěvek od evo400 »

Protože mne dlouho uháněl Sandy ať mu seženu ojnice a písty tak mi nezbylo nic jiného než mu je sehnat. Jedná se o německý výrobek firmy Wössner. Nyní jsem schopen prodat vám cokoliv z jejich portfolia a dělají opravdu mooooc pístů, ojnic a jiných věcí.
Sada obsahuje písty, kroužky, čepy, závlačky, ojnice a ojniční šrouby ARP včetně lubrikantu a podložek.

Kompletní sadu jsem schopen prodat za 54000Kč na základě složení peněz. Dodání je vcelku rychlé reálně něco mezi 5-10ti pracovními dny a dělají se v sériovém vrtání a dále pak 0,5 a 1,0 over.

Pro přestavbu je potřeba dokoupit další věci jako ložiska na kliku, přebrousit a vyhonovat válce na větší vůle, nové těsnění pod hlavu nejlépe kovové a k tomu arp hlavové štefty. Pak by měl motor už snad něco vydržet.

Fotky dodám později.......
Kentoya
user

Příspěvek od Kentoya »

s křížkem po funuse, včera jsem si objednal písty +1 atd atd
Vita.z31
user

Příspěvek od Vita.z31 »

Good work :wink: driv nebo pozdeji se k nim urcite dopracuji, jen uz nevim jestli to bude s takovymhle setupem vubec prodejny :lol:
evo400
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od evo400 »

Je jasný že u většiny S13 taková přestavba převyšuje cenu vozu, ale pokud s tím někdo chce jezdit tak je to potřeba.

Například se vyrabí i písty se sníženou kompresí pro 240SX Turbo, tedy z atmosféry se udělá turbína a to dobrá turbína, páč komprese to pak už povolí nafoukat. Mají tam i písty pro 350Z Turbo atd....
Celkem jsem čuměl co všechno umí.
jagy
user

Příspěvek od jagy »

240sx (ka24de+t) je prej dost kvalitni, ikdyz podcenovany motor...

a cena je dost masakr ..
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
blázen
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

už sem o tom přemýšlel i já a kentoya to dokonce chtěl postavit,ale shodli jsme se na tom,že pro SX to je zbytečné, CA18 je celkem dostačující, už tak to stou osmnáctkou jede nebezpečně
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..

na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Odpovědět