P:"plasmové" budíky na S13
P:"plasmové" budíky na S13
Pozor mají tacháč pouze do 180km/H ( špatne jsme obejdnal ) a leží mi tu dve sady, takže pokud má nekdo zájem tak si o ne písnete, cena 800,- / set ( Tacháč, otáčkomer, teplota, nádrž ) nebo 1500,- za oba ( cena vč, poštovného ).
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
Dovoz JDMmotorů/frontclipů, osobní výběr a kontrola dovážených dílů
Re: P:"plasmové" budíky na S13
btw poradíte mi zda budou tožné budíky z 200Sx model S14 ? to jsou totiž jediné co jsme ted schopen kdekoliv najít aby meli více jak do 115MPH tacháč
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
Dovoz JDMmotorů/frontclipů, osobní výběr a kontrola dovážených dílů
Re: P:"plasmové" budíky na S13
S13 a S14 ma jinak rozlozene budiky.Idaho píše:btw poradíte mi zda budou tožné budíky z 200Sx model S14 ? to jsou totiž jediné co jsme ted schopen kdekoliv najít aby meli více jak do 115MPH tacháč