nápravy v komaxitu modrá složené stačí nasadit na auto - 20 000kč (jak přední tak zadní, včetně silentbloků - komplet)
turbo T3, menší vůle - 7 500kč
walbro - 2 800kč
ic Avia tlouštka 4,5cm 1 250kč
brzdiče přední včetně kotoučů průměr 280 - 2 000kč
přední blatníky, kapota, face nárazník vše v černé pouze komplet cena 4 000kč
tyto díly potřebuji prodat všechny, nejsou moje, nemůžu prodat jen něco, proto pokud něco chcete, zamluvte si to a jak bude většina zamluvená, rozprodám to
P: nějaký díly z s 13
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: P: nějaký díly z s 13
Nemohl bejt ten nárazník , blatníky a kapota o něco dřív ????
Jinak jsou ty blatníky s blinkrama , přední nárazník s lízátkem , s mřížkama , s blinkrama , s těma plastama na blatníky ? Možná bych do toho šel ...... MOŽNÁ !
Jinak jsou ty blatníky s blinkrama , přední nárazník s lízátkem , s mřížkama , s blinkrama , s těma plastama na blatníky ? Možná bych do toho šel ...... MOŽNÁ !
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
Franto jestli se nepletu tak facelift brzdice jdou hodit na prefacelift bez uprav ne? Jestli jo tak bych mel asi zajem
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
jde to brzdy zamluveno peca
jinak by tu byl podvozek d2 na drifty včetně všech stavitelných ramen, prostě komplet nápravy i s ramenama a tlumiče s pružinama d2, odběr asi květen pokud se prodá to ostatní a cena okolo 35 000 za komplet
a potom komplet celonerez vejfuck 3 palce cena okolo 6 000 odběr taky asi květen
ale jak píšu, musí se zamluvit a prodat vše, je to podmíněno další koupí auta jistého nejmenovaného člena, za kterého to řeším
jinak by tu byl podvozek d2 na drifty včetně všech stavitelných ramen, prostě komplet nápravy i s ramenama a tlumiče s pružinama d2, odběr asi květen pokud se prodá to ostatní a cena okolo 35 000 za komplet
a potom komplet celonerez vejfuck 3 palce cena okolo 6 000 odběr taky asi květen
ale jak píšu, musí se zamluvit a prodat vše, je to podmíněno další koupí auta jistého nejmenovaného člena, za kterého to řeším
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Výfuk by mě popřípadně zajímal , ale jde o to jestli budou v květnu nějaký prachy ! Kdyby to šlo do tý doby než by to bylo aktuální nějak mě postavit do fronty .... aby pak by se třeba řeklo že jo tak bych kejvnul ! Ale aby to zas pak nevyselo na mě kdyby mě to nevyšlo :/
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )