prodám 200SX
prodám 200SX
P:Prodám S13,r.v. 91,šedá metal,GO motoru 5/2009 v Olomouci.Končím rodina je přednější.Pevná cena 80 000,- pro fandu z těchto stránek.
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: prodám 200SX
Stálo by zato hodit aspoň pár fotek...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
strašně jsme se doma zhádali a tohle je možné řešení,ale tak trochu počítám s tím,že cena odradí :-)Kentoya píše:ted když to po dvou letech konečně jezdí
O víkendu udělám ty tyče a musím se zaměřit na ten olejíček však víš kam mířím.Co jsem přijel od tebe jezdím s 2kilem jen já,polovičce jsem to nepůjčil :-))))).
ozval se mi kenivruh a má ty správné silentbloky tak zřejmně nebudu potřebovat ty tvé,ale stejně si udělám vejlet k tobě, nejdřív však zkusím utěsnit vršek.Nemáš náhodou někoho kdo umí udělat STK bez stresu?Můj zdroj odešel a tak poslední dvě byly v pohodě,ale teď mám obavu ....Kentoya píše:se nedivím, proměna byla přímo ďábelská
v olomouci bych měl znát bezstresové pracoviště, vždycky když tam dovezu nějaké dvoukilo, tak jsou na prdeli
to je potěšující zpráva .Kentoya píše:v olomouci bych měl znát bezstresové pracoviště, vždycky když tam dovezu nějaké dvoukilo, tak jsou na prdeli