Čest pánové již několik týdnů si pročítám toto forko a všechno co o těhle autech na internetu lze zjistit protože hodně uvažuji o koupi 200sxa vím už toho dost o tom že do toho budu sypat jen peníze a že 300zx je lepší auto ale mi se bohužel nelíbí

ale dost mi vrtá hlavou jestli koupit s13 a mit vice peněz na to dat ji do kupy a nebo koupit s14 a už ne mít tolik peněz ze začátku na to dat to do dobrého stavu s14 je rozhodne hezčí ale zase nemam zkušenosti ze zadokolkama

prostě řečeno chci mít hračku

plno mých kámošů teď kupovalo hračky civiky crxa 325ička ale mně ty auta neoslovily a má je každej prostě jsem zamilovaný do dvoustovek

takže se chci zeptat jestli je tu někdo kdo vlasti s13ku či s14ku a je z okolí ovy nikdy sem ty auta neměl čest řídit nebo v nich sedět a dokonce je ani vydět na živo takže kdo by mi něco takoveho poskytl byl bych mu moc vděčný štasny a mohl bych to srovnat s autama od kámošů

díky moc za odpovědi a doufám že takoví člověk existuje uplně nejlepši by bylo ty dvě auta vydět na živo vedle sebe

ale to se mi asi nepoštěstí

kamoši řikaj že mam rači koupit s13 na začatek a časem s14ku ale podle toho co tu pišete by mi bylo lito těch peněz

ještě jednou dik