P: Facko s LPG na zimu

zde si prodávejte svoje plechové miláčky
Odpovědět
Katany
user
Kontaktovat uživatele:

P: Facko s LPG na zimu

Příspěvek od Katany »

prodavam Favorita rv93 na LPG, po GO podvozku, brzd, rizeni, spojky, s novym starterem z feldy, s novou baterkou, po " GO " motoru (nove krouzky a saly), je to model s cernym interierem 8) ma bilou barvu, jsou na tom litaky z feldy (od predchozi majitele striknuty na cerno, takze osklivy a skoro novy gumy Dunlop SP30, pridam k tomu dva zimaky na plechacich, kdyz bude mit nekdo zajem tak jsem schopnej dodat i fotky ... cenovka je 17000,-
doublejay
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od doublejay »

posli na doublejay@centrum.cz 8) Jak je na tom s korozi a STK (hlavne pokud jde o tu "plynovou" vybavu?
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
Katany
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katany »

STK to dostalo ted na mesic protoze mi nesvitila prava brzdovka :-( takze uz je opraveno a pujde na opakovanou takze STK nova a koroze je, fotky vyrobim asi az o vikendu protoze jezdim do prace za tmy a za tmy se vracim, tak by z toho moc nebylo a pak poslu ;-)
doublejay
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od doublejay »

OK, to nehori, premyslim o mestskem priblizovadle na zimu :-) Tunit to nebudu, hlavne at to jezdi a nemusi se do toho vrazet miliony 8)
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
Katany
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katany »

Odpovědět